Testeri.eu -ПРОМОЦИОНАЛНИ ТЕСТЕРИ НА ПАРФЮМИ

Поръчка:

   За да бъде оформена и потвърдена поръчката е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:

- Избор на продукт/и/ и добавянето в кошницата;

- Указване на адрес за доставка;

- Начин на разплащане;

 - Потвърждение – очаквайте обаждане от наш оператор за да потвърдите поръчката.

Цени за доставкa:

   Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Тя се калкулира при извършване на поръчката.

- за поръчка на стойност до 200,00 лв, (двеста лева) - Цената на доставката е 6,00 лв. за всички продукти /за цялата страна/.

- за поръчка на стойност над 200,00 лв. (двеста лева) - Безплатна доставка /за цялата страна/.

- При желание за фиксиран час на доставката и в съботен ден се заплаща допълнителна такса от 2,40 лв. (два лева и четиридесет ст.).

  Начин на доставка:

   Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС:
 

- ДО АДРЕС , заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

- ДО ОФИС
, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката. 

Срокове за доставка:

   От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между един и четири работни дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

     Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 13.00 часа. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Начин на плащане:

   При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Можете да отворите и да прегледате пратката преди да сте заплатили !Възползвайте се от това Ваше право-корекността е взаимна!

 

                БЛАГОДАРИМ,и Ви желаем приятно пазаруване !

 


   С прочитането на тези условия и в последствие използването на електрония магазин за покупки, Вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.

   Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на посочените координати.


НачалоНачало

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента